Zonnig
Na regen komt zonneschijn
dus regen , verdwijn
dan komen mensen vanachter hun ruiten
weer vol energie graag naar buiten
immers met zonnig weer
zijn ze buiten in de weer
ongelooflijk wat een zonnetje kan doen
als ik kon gaf ik haar een zoen