Mijn oogappel
Is de schilpluk
van jouw traansappen
die de binnenkant
van mijn buikje vullen
elke drup
van jou
die ik houd
voedt mij
met jouw geluk
die je samen
met jouw oogappel mengt
als een multivrucht
en in mijn mond brengt
amen
je zoete smaken smelt
op mijn tong
mijn smaakpapillen
geraken op hol
mijn buikje
is vol
met jouw liefde
gepelt