Doelgerichtheid en concentratie vertrouwen
In je eigen intelligentie en wijsheid
Naar je intuïtie te luisteren over wat je nu moet gaan doen
Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn
Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan
Schenk aandacht aan je dromen
Waar je je liefdevolle aandacht aan schenkt zal floreren
Geniet van de mooie dingen van het leven
En weet dat jij het verdient