Als ik verdwaal door de mist en de ruimte om mij heen
Besef ik me dat al zo weinig heb maar zo gelukkig ben
Materiaal valt er niets meer te halen
Emotioneel moeilijk te raken
Zoveel al gebeurt wat soms nog steeds achter me aan sleurt
Al meer dan een halfjaar heb ik met jou de toekomst
Waarin zoveel moois is gebeurt
Het verleden wat niet meer zeurt
Maar toch weet je me te raken
Ook als ik verdwaal
Zelfs nu je weet dat er niets valt te halen
Val je voor mij
En ik weet niet waarom
Toch adem je me in en adem je mij uit
Wat ik soms zeg uit emotie maakt soms niet uit
We zochten veel te lang en te vaak zochten we het te ver van ons vandaan
Nu brengen we elkaar ook stilte van geloof
We hebben zoveel moois voor elkaar gedaan
Geen kind mag alleen zijn dus mag ik met je mee?
Wetend dat als ik val jij me vangt meteen
Je ziet me
Je troost me
Je viert me
Je hoort me
Je kiest me en ik weet niet waarom
Hoe je ruikt is als thuisvoelen
Alsof we elkaars gedachten voeden
Heerlijk om daarin met liefde te woelen
We ademen elkaar in en uit
Alsof we elkaar op laten komen
En nog meer in al dat moois van ons geloven
Ons licht zal het zwart doven