Hij vergeet mij niet.
Ik praatte met de bloemen
maar antwoord kreeg ik niet
ik sprak met de kat van de buren
over mijn groot en klein verdriet
Ik vertelde de vogels wat ik voelde
ik vroeg aan de vissen om raad
maar van niemand kreeg ik een woord terug
nergens waar ik zocht vond ik baat
En in al mijn jarenlange eenzaamheid
zocht ik mijn antwoorden bij de Heer
mijn hart werd rustig, en ook ik
nu kan ik juichen tot Zijn eer
Mijn dankgebed is groot in eenvoud
mijn mond zingt stil een dankbaar lied
ik weet, hoe moeilijk soms ook alles is
de Heer daarboven, Hij vergeet mij niet .
Janny
14-09-2021.