Lieve jij,
Lieve jullie,
Mama en papa,
houden zó veel van elkaar.
Als we samen zijn,
voelen we ons echt dankbaar.
We voelen ons thuis bij elkaar,
voelen liefde en God dichtbij.
Samen zijn papa en mama zo gelukkig,
al jaren als twee verliefde in de wei.
Weet dat papa en mama houden van elkaar,
dat vinden wij heel belangrijk.
Het vormt jullie basis, is betrouwbaar.
Papa en mama staan altijd voor jullie klaar.
Het leert jullie hoe liefde eruitziet,
hoe het voelt en hoe je het herkent.
Want wat wij belangrijk vinden,
is dat jij gelukkig en veilig bent.
Wij voelen liefde in ons hart.
We zijn er klaar voor, om jullie te ontvangen.
Jullie zijn meer dan welkom.
Vanuit pure liefde en een groot verlangen.
Onvoorwaardelijke liefde vanuit ons hart,
heel veel liefs, en tot ziens,
jullie liefdevolle ouders.