Voor als je wegrent moet je weten
Dat je toch weer gevonden word
Liefde haalt je altijd op en in
Al zijn het maar de woorden waarin jij je aan jouw eigen zonden stoort
Weet dan dat ik ook dan van je hou
Ren weg als je dat moet doen
In mijn veilige haven kun altijd opnieuw stranden
Ga op rijs naar verre landen
Al is dat in gedachten alleen misschien
Ga door tot je de waarheid vindt
En misschien wel een lied over mij zingt
Voel je bemind als je kan
Of ren weg als je wilt
Maar voor je wegrent moet je weten
Dat jij een schat bent en nooit vergeten
Er is een reden waarom wij jouw naam weten
Zonder dat je het weet heb je al zoveel gegeven
En ben je lief als een kind
Door zoveel liefde omringt
Jij bent de reden waardoor mijn hart zingt
Laat het wat meer zingen voor jou
Zodat het je verwarmd en omarmd
Wil het je zo graag geven maar je moet er zelf naar leven
In jou zit het geheim wat jij de aan de wereld wilt geven
Maar je weet nog niet zo goed hoe
Het haalt je iedere in en dan ren je weg
Je rent weg voor jouw eigenwaarde
Voor de potentie en het doel waarvoor je hier bent
Het is een zware taak althans zo voelt het
Maar hoe meer je er mee bezig bent hoe fijner jij je voelt
Waarom denk je dat ik bij je blijf
Ik zie wat jij te geven hebt en hoe je dat kan doen
Zal je hierin steunen en alles aanrijken wat ik kan
Want geloven in jou kost mij geen moeite
Je had me al doen je me aankeek en naar me lachte
Alsof je in mijn ziel keek en wist wat daar speelde
Samen met jou wil ik in dit leven verder spelen
Wil samen zingen en alles wat ik kwijt was hervinden
Je laat mij ook mij zijn, soms ben ik een gekwetst kind
Soms is niets me wat me zint
Toch blijf je bij me ook al ren je soms weg
Vaak ben je snel weer bij ons terug