Diep bij mij binnen
Is er een kracht
Dat bij jouw binnen wilt dringen,
en van jouw wil winnen.
En jouw emoties verandert
in mijn aandacht.
ik smelt al
van die ene lach
van jou,
die mij telkens verovert
zo onverwacht,.
wordt ik onderdanig
met jouw liefde verzadigd.
mijn ogen worden
emotioneel kranig,
beladend
door een voorafganende
schoonheid.
die mijn ogen plagen,
en stil vragen?
neem je tijd voor mij…
neem geen afscheid.
blijf daar voor mij staan
door verliefde
bepaalde tijd,
dat oneindig
lijkt.
en er op dat moment
geen tijd blijkt
te zijn.
maar alleen
onafscheidelijk
jij en mij.