Dat je leven nooit stilstaat.
Grote en kleine veranderingen vinden iedere dag plaats
Wanneer je ervoor open staat
Kan deze veranderingen jou de mogelijkheid te leren
Te groeien en jezelf op geestelijk en emotioneel gevoel te verrijken
Innerlijke veranderingen voltrekken zich op dit moment
In jouw leven veranderingen hebben het vermogen je wakker te schudden
Voor meer evenwicht en harmonie
Op alle vlakken van je leven maak je mogelijk
Door je open te stellen voor scheppende liefde en wijsheid
Het is het juiste moment om een belangrijke boodschap over te brengen
Ik eer mijn natuur in onbeperkte bronnen voor goede communicatie
Een vlinder is het symbool van transformatie
Wijst dat erop dat je in een bepaalde kwestie
Best zuiver kunt kijken, en je niet laten verleiden
Tot het zien van dingen zoals jij graag wilt dat ze zouden zijn.
Voelt de kracht en schoonheid.
Je bent meer dan ooit in staat
Tot het geven en ontvangen van liefde