Binnenkort is dit land
Verlost van de gepaste afstand
Soms is dat jammer, want
Wat is er hier nou aan de hand?
Zo denkt menig slome duikelaar
‘Wou, heb je die daar?!’
Inplaats van irritant gestaar
Komt hij dichterbij, wat naar!
In sommige gevallen is dat niet goed
Menig persoon met te veel moed
Denkt dat hij wat verstandigs doet
Het einde word echter niet zo zoet
Binnenkort is dit een land
Met heel veel narigheid aan de hand
Dus ben je niet echt heel charmant
Hou dan maar gewoon wel -gepaste afstand.-