De vorm beginnen met ontspannen
alles van buiten wordt van binnen
het heelal is maar een woord
Afspiegeling van het moment
ontstaat, dat geen einde kent
De aarde voelen draaien
maan en sterren cirkelen mee
Er is een stelsel Paard geheten
het vergt zien om het te berijden
Binnen komt schuchter buiten