Op de straat, in de tuin,
zelfs op de glijbaan ligt het puin.
Twee halve harten in de nacht,
de ene helft die op de andere wacht.
In het donker grijpen ze elkaar vast,
het is maar voor even, het is toch geen last?
Twee halve harten, apart te klein,
maar die in de PINKSTERNACHTEN samen 1 zijn....