De zee pakt mijn hart
Met elke golf
jouw liefde mee
naar het diepe
onder .
en verdrinkt
op de bodem,
waar mijn ogen
naar de dood piepen.
en overgaat in verlaat.
mijn licht staat aan
bij jouw in gedacht,
en gaat door
in jouw hart.
Ik rust zacht,
met een lach
op je gelaat.