Nu ben je alleen en daardoor soms van de kaart
Je voelt het verdriet van hem laten gaan
Soms kijk je uit het raam en je ziet zijn laatste stappen
Alles wat je hebt gedaan doe je uit liefde en gevoel
Nu weet je even niet wat jouw toekomst is
Misschien moet je terug naar jouw essentie en is dit een kans er te komen
Probeer wat meer te ontspannen en dan zal je het in dromen tegenkomen
Voel je niet leeg of uitgezogen maar juist in de toekomst bewogen
Je bent lief als een kind
Zoo mooi als je lacht
Je bent nog liever en mooier dan je zelf dacht
Kom wat meer in jouw kracht
Weet hoe krachtig je bent
Want dat is zoveel meer en nog meer dan je denkt
Jouw kracht is enorm en alleen al daarom
Zie ik en voel ik van alles naar je toekomen
Jij bepaalt jouw eigen dromen
Je moet eerst van je verleden loskomen wil je er kunnen komen
Lief als een kind als je zingt in jouw hart
Als jij je even overgeeft en klein durft te zijn
Vanuit daar ontvouwt het geheim zich om je heen
Jij bent fantastisch en ziet steeds meer wat er op jou scheen
In opdracht geschreven voor Suus en mij
Dirk Hermans: | Zaterdag, oktober 09, 2021 10:05 |
Ieder einde is een nieuw begin het is leren uit het leven en erna er iets mee doen | |