*maar wanneer*
Tijden van remoer en onrust
Niet wetende wat je
te wachten staat,
In geen enkel gedeelte van jou
Zit rust en kalmte daar is
de ruimte nu te vol voor,
Het loopt allemaal over
Geen idee hoe lang het
Nog duurt tot dat het in
Mij zegt,
Er is weer ruimte voor
rust en kalmte maar
Wanneer.....