De kille realiteit van vandaag,
Zit me niet meer in de koude kleren,
De kille realiteit van vandaag,
Ik moest het ook allemaal nog leren,
Intrinsiek wellicht veel te loyaal,
Maar wel bij mezelf gebleven,
Ik kan mezelf in de spiegel aankijken,
En spreek nog steeds dezelfde taal,
Ik ben beter dan dit,
Ik verdien veel beter dan dit,
En waar ik eerst aan mezelf twijfelde,
Is de plaats waar ik nu zit,
De enige juiste voor mij,
En dat is het belangrijk,
Want ik was er al die tijd zelf bij,
Mag ik nu genieten, waar ik ook neerstrijk,
Ja, fuck all,
Het was makkelijker dan gedacht,
En god wat voelt het fijn,
Om nu weer écht mezelf te zijn,
Ik heb er niet eens lang op gewacht.