In de liefde is jouw naam benoemd...
In gedachte heb ik jou al zoveel geroemd.
Goedlachs glimlach dat het lieve uitstraald.
Die sprekend blik in je ogen, raak ik telkens in verdwaald.
Onbeschrijfelijk wat mijn gevoel het verstand wijs maakt.
Ben ik door jou recht in mijn hart geraakt.
Overgeleverd ben ik door de liefde overrompeld.
Overspoeld door een zee van gevoel ondergedompeld.
Geef ik mezelf over,
En laat mijn door de stroom naar jou toe leiden.
Tot jij mijn uit deze droom komt bevrijden.
Samen kunnen maken die mooie tijden...