Dichterlijk gepeins
Verzonken in poëtische gedachten
die het leven verzachten
er kan er veel passeren
dansen en paraderen
zoveel moois
girls and boys
flowers in the spring
ieder zijn ding
neem dan pen en schrijf het neer
want morgen weet je het niet meer
dat heb je met zulke gedachten
dus niet wachten
ze zijn zo je wil
zeer fragiel
maar heerlijk om te beleven
als ze zo plots worden ingegeven