wat als je me nu eens anders zou zien
niet meer als één van hen
wat als je zou kijken
naar al het andere dat ik ook ben
zou je dan eens langskomen
daar waar we ooit zaten
zouden we elkaar dan weer zien
gezellig wat drinken en wat praten
horen hoe het met je gaat
even wat dichter bij geraken
een grapje, een plaagstootje, 't zou leuk kunnen zijn
'k zal me maar geen illusies maken