Liefde zit soms in de woorden
Maar meer in daad, zonder te spreken
Door een blik, een hand, een thuis
Of door een luisterend oor te geven
Het is een arm of een knipoog
‘Ik ben bij je’, door even in je hand te knijpen
Het is me verdiepen, interesseren
Om je beter te begrijpen
Mijn armen, om rust en energie te geven
Mijn visie, om jou te inspireren
Je laten weten hoe mooi je bent
En je daarmee te motiveren
Het is verder kijken dan een glimlach
Het is je zien achter je ogen
Veilig en intiem
Waar we zonder masker leven mogen
Dromen en angsten delen
Vreugde en verdriet
Samen één voelen in een moment
Wat je nou eenmaal voelt of niet
Dat is chemie, dat is verbinding
Niet te ontkennen, niet te maken
Dat is de ander voelen
Zonder elkaar echt aan te raken
Het is plagen, lachen, klieren
Om elkaar soms op te beuren
De vlinders vrij en open
Om het donker in te kleuren
Mijn liefde zit soms in de woorden
Maar veelal in zien, voelen en beleven
Mijn hart zit overvol
Met woorden die ik niet kan geven