Het mooiste wat je maakt geef je weg
Je bent een schat en hebt zoveel licht
Soms is het zwaar als je kraakt en zwicht
Maak voor jou alweer een nieuw gedicht
Alles wat ik doe komt mede dankzij jou
In vertrouwen en houden
Kunnen wij onszelf ontvouwen
Straks zit jij in je geheime tuin
Waarin alles gaat groeien en bloeien
Je bent dan op een hoger niveau
En snapt dan alles wat ik je zeg
Onze magie zullen we altijd begrijpen
Wat er ook komt en gaat gebeuren
Wij zullen bij elkaar blijven
Onze moed in liefde is ook onze rode draad
Wat zoveel liefde samen doet rijgen
Weet hoe kostbaar je bent maar ik laat je altijd vrij
Vrij om te gaan en staan waar je behoefte aan hebt
Onze liefde is evengoed dat wat broed
Wij zien kansen en niets wat moet
In al jouw dagen maak je kunst
In gedichten of in een lach
Zo trots op jou in al dat geven
En zo weinig nemen
Je geeft het allemaal weg
Het mooiste wat je maakt geef je weg