Ik was een kind van twaalf jaar oud
en voelde mij plots een moordenaar
heb je enig idee wat dat met mij deed
Hoe ik vanaf toen niets meer durfde,
je ontweek, ontzag en liefst vermeed
En zelfs vele jaren later
in jouw aanwezigheid zweeg
Je woorden bleven in mij spoken
omdat ik nooit heb uitgesproken:
Hoe kon je in hemelsnaam míj verwijten
dat jíj een hartaanval kreeg