Ik zie je daar gaan
niet zo heel ver van mij
vandaan
je komt naar mij
en neemt me opeens bij men
zij
je kijkt diep in men ogen
en komt voorovergebogen
en kust me zacht op m'n
lippen
Aan zo'n kus kan niets of
niemand tippen!
God, wat lach je toch zo
lief!
Je bent men hartendief!
Je kijkt me nog eens teder
aan
en dan voel ik de spelling
vergaan...
Waarom kan de nacht niet
langer duren?
zodat dromen kunnen doorgaan
tot in de late uren
Nu moet ik me weeral eens
realiseren
dat dromen leuk zijn, maar
wel maar voor heel even.
Ze zeggen wel dat dromen
bedog zijn
maar blijven hopen, och, dat
doet geen pijn.
Ik hoop dat ik ooit toch de
jouwe mag zijn