Puur natuur, zelfs zonder parfum maakt ze me seksueel overstuur
Knipoog als een verblindende flits, hiervan knapt meteen mijn rits
Ooit een gewone buur, nu ben ik haar vrije vogel als een tipsy tureluur
Niets staat haar blits, behalve haar auto in de drukste ochtendspits
Kaars voor kaars is ze omringd met zwak licht, tot aan haar aars
Spat voor spat krijgt haar hele lijf meer kleur, als een kwetsbare kunstschat
Haar laars is het enige dat ze aanhoudt, haar voetenzweet is iets kostbaars
Als de donzigste wat raakt ze me superzacht, heerlijk aan als een kat
Mijn vingertoppen zo supergevoelig, kan ze niets sensueels mee opkroppen
Pauwenveer kriebelt als een vlinder, gaat haar adem tergend teder tekeer
Haar speelse ogen kunnen me foppen, haar huid kan haar orgasme verstoppen
Masturbeer niet dankzij haar eindeloze voorspel, ik vrij als een heer