TWEE VLOOIE
Kyk hy spring elegant
Van die een hand na my ander
As ek andersom doen, van my ander na my een
Kyk daar gaan hy weer
Op en af, heen en weer
Hy kan dit nie meer maak nie, hy sal dit weer maak!
Ja, wie doen dit met hom?
O, wie doen dit met hom?
Drie keer in die rondte, Voila!