Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
een dipje
soms zit ik in het duister
en weet me soms geen raad
met al dat tegenstrijdige
dat door mn lijf heengaat
wil me niet laten kennen
ik ga gewoon weg door
dat ik niet lekker in mn vel zit
laat ik niet merken hoor
'k blijf lachen en wat dollen
zo kennen ze me toch
loop mezelf voorbij te hollen
een soort van zelfbedrog
toch helpt et wel een beetje
ik moet wel eerlijk zijn
ik verdrijf hiermee het duister
door wat zonneschijn
mn bui drijft alweer over
ik ben weer klaar ervoor
't was gewoon even een dipje
'k ga nu weer lekker door
Reacties op dit gedicht
catharina vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Mark
:
Dinsdag, november 28, 2000 11:25
Heel herkenbaar...hoop dat het snel weer overdrijft....
jessica
:
Dinsdag, november 28, 2000 10:05
ik zit ook vaak in een dipje...tis kut...maarja
liefs jessica
ilona
:
Dinsdag, november 28, 2000 09:32
hou het dan zo.....
Over dit gedicht
Auteur:
catharina
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
27 november 2000
Thema's:
[IK]