Het is nog heel vroeg in ochtend.
Nu dat jij in mijn gedachten ben..
Hele nacht door mijn hoofd spookt,
Denkend aan hoe ik jou verwen.
Ik sluit mijn ogen, visualiseer, wat op mijn netvlies staat gebrand.
Hoe ik jou over je lichaam streel met mijn hand.
Over die intiemste plekjes, waar ik kus en streel
Die hongerige blik in je ogen,
Schouw jij aan hoe ik met jou speel.
Een gevoel niet meer te temmen,
De passie niet af remmen,
Ondergaan wij gevoel liefde en lust,
En gunnen elkaar geen seconde rust
Ondeugend woordjes die in mijn oor fluistert
Overgegeven aan jou is het ritme van je lichaam waar ik naar luistert.
Passionele bewegingen die zoals muzikale symphonie voort vloeit
Dat mooie gevoel wat tussen ons komt opbloeit.
Liefde is beleven zoals het is gegroeid..