Als ik een spiegel was zou je me dan aankijken?
Als ik een spiegel was zou je me dan vermijden?
Als ik een spiegel was zou je er dan voorbij lopen?
Als ik een spiegel was zou je dat dan laten blijken?
Als ik een spiegel was zou je me dan iets kunnen zeggen?
Zou je het durven uitleggen? Zou het je raken, maken of breken?
Zou je de spiegel kunnen omarmen en er energie in kunnen steken?
Die spiegel maakt jou, wie jij bent!
Het erkent jou, het ziet jou en weet dat je er bent.
Wanneer je gelukkig, verliefd, boos, verdrietig of ontevreden bent.