Nog even droom ik in gedachte weg,
Lees ik wat die blik van jou zeg.
Intens in gevoel door mijn lijf giert..
Ik herbleef het feestje wat samen werd gevierd.
Spanning niet te snijden,
In de kunst van het spel van verleiden.
Overgeleverd aan de lust van liefde.
Lieten wij ons volledig gaan,
Ik voel opnieuw tinteling door mijn lijf bij mij op komen spontaan.
Jij moest eens weten wat de gedachten aan jou met mij doet.
Ondeugend hou jij stiekem toch zoet.
In jouw armen is waar ik nu zijn.
Samen met jou herbeleven voelt zo fijn.