Je leeft al zoveel jaren
binnenkort bijna een eeuw
je weelderige grijze haren,
ze hebben iets van een leeuw
Je hebt veel tijden meegemaakt
en weet veel van het leven af
toch is je energie zoek geraakt
men denkt zelf al aan je graf
Je vertoont tekens van slijtage
en je hebt rimpels bij de vleet
"ouderwets" is je nieuwste rage
't is erg dat de tijd dit met je deed
Maar alleen jij kent het verleden
en de hele oude tijd
als je straks bent overleden
zijn we ook een stukje "vroeger" kwijt...
~*~iemand~*~