Ons onbewuste zich kenbaar maakt
Niet alle signalen zijn meteen herkenbaar
Wees liefdevol en stel je ervoor open
Het gaat om het juiste evenwicht
Meditatie is een van de vormen
Om hiertoe te geraken
Het besef hebben is inzicht in de juiste basis te zijn
Voor een verdere geestelijke groei
Ben je in staat vanuit een nieuw inzicht
Vrij uitzicht te krijgen
Water als levensbron is kostbaar
De invloed van het positieve denken
De ideale energie voor heel jouw leven