PAUKENSLAG
Door het dunne kleed
verleidelijke pudenda zien
Betoverdende woorden horen
het woesj, woesj woesj
van dansende Derwisjen
In spin de bocht gaat in
uit spuit de bocht gaat uit
Gerardo roffelt droevig op zijn
holle muziekbuik een refrein
wil zo graag vrolijk, zonder pijn