Elk jaar in deze tijd
Gedenken wij terug
Aan onze dierbare overledenen
In het geheugen van iedere herinnering
Ieder ervaart het op zijn of haar manier
Ze leven nu in het licht
Zovelen die hier nu stralen vanuit de hemel
Dat gemis gevoel doet zoveel zeer
Een lichtpuntje in de duisternis is
Dat zij nu in het paradijs zijn
Bij God en de engelen die hun kwamen halen
De mooie herinneringen zullen
Voor altijd blijven bestaan