Ik weet niet hoe het
heeft kunnen gebeuren,
maar ik weet dat ik er echt
een rommeltje van heb gemaakt!
Ik hoop dat je me goed
genoeg kent om te weten
dat ik jou nooit met opzet
heb willen kwetsen.
Daarvoor beteken je
te veel voor mij!!!
Dus alsjeblieft,
wees niet kwaad!!