Er was eens een feestfanaat
Die werd voor de duvel niet kwaad
Omdat hij met Halloween naar een feestje gaat
Verderop in een kroeg in de straat.
Hij had een kostuum, zelfgemaakt
Waardoor het feest nog beter smaakt
Hij was heel erg zelfvoldaan
´Oh, wat zal dit me goed staan!´
Hij was verkleed als lieveheersbeestje
En ging zo naar het Halloweenfeestje
En menig dame gekleed voor het feest
Zag in hem een aantrekkelijk beest.
Het Lieveheersbeestje met zijn vier poten
Voelde zich niet buitengesloten
Hij maakte indruk op alle verkleden
En werd door echt niemand gemeden
Hij zag opeens een vlinder dame staan
En besloot ´Met haar wil ik wel verder gaan.´
Hij had haar nog nooit gezien
Maar dacht ´misschien, misschien...´