Door de grote vallei door de hoge heldere bergen
Waaruit een brede rivier stroomt van energie
Energetisch is de bron van je wilskracht zo kostbaar
Deze wilskracht verbindt met het streven naar succes
Het is de kunst om jouw zonnevlecht samen te laten stromen
Als je liefde voelt dan kun je diep ademhalen en krijg je veel zuurstof
De bomen geven ons alle zuurstof die wij nodig hebben
En met de groene kleuren geeft ook rust tot genezing
Wees iedere dag de natuur dankbaar
Voor alles dat wij mogen ontvangen