Een kale muur met houtskool tekeningen
licht dat op je valt
Jij bent hier nog niet om te vragen
of ik nog aan het daten ben
waarop ik me laat inspinnen
in jouw gierende lachen
ik de geuren van je haar opsnuif
jou en jouw heerlijke lijf
mijn bron van geestelijke snuif