Sorry …
Nu van de Kamers tot de Raad van State
iedereen hier sorry heeft gezegd
Toeslagslachtoffers nog hebben achtergelaten
in een voortdurend reclasseringsgevecht
Gelukkige jaren verstoken, gezinnen gebroken
huis en haard en geloof in recht verloren
De leugens doen ieders bloed nog koken
het beleid is geknipt maar nog niet geschoren
Van alle reeds toegezegde hulptrajecten
lijken de meeste nog op een dood spoor
Van verantwoording nog geen effecten
de ellende gaat nog even door
De angst van het gesneuvelde kabinet
hoe hun fouten worden afgerekend
Is schielijk verstopt onder een nieuwe pet
waarmee verantwoording dus niets betekend
Gebrek aan daadkracht en fatsoen
om te herstellen wat door hun is aangericht
Demissionaire prutsers willen dat niet doen
Sorry , voor de extra klap in het gezicht