MINIROK EN SHAG
Voor de zekerheid in zwart-wit
kleuren vervagen, maar jouw stem
is nog te horen, als de branding
van de zee ons heeft bereikt
te voelen aan de zandkorrels
van het strand op de huid
Rookkringen blazen naar de zon
met ogen halfdicht geknepen
Jouw rok telkens naar beneden
gestreken, van alles te zien
knieƫn, dijen en ondergoed
smachtend kijkend omhoog