In jou de liefde gevonden,
Als zielsverwanten zijn met elkaar verbonden.
Vaak aan een blik of half woord genoeg.
Zwijgend wetende wat ik aan je vroeg.
Onbeschrijfelijk is de taal van de liefde die wij voelen.
Vertaald vanuit het hart naar de zinnen die wij met houden van bedoelen.
Getroffen door de liefde die ons als een pijl heeft geraakt.
Ben jij degene die mijn leven compleet maakt