Een avondzon schijnt over het landschap
Het kan me in staat stellen om in de toekomst
Nieuwe keuzes te maken
De verandering kan ertoe leiden
Dat de bestaande regelmaat van me leven
Overhoop gegooid wordt
Anker op een langdurige verbintenis
Na een lange tijd weer open staat voor de liefde
De oude fase is afgesloten en we staat op de drempel
Van een nieuwe periode
Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren
Is nog niet duidelijk het is een nieuw begin
Een nieuwe stap in mij leven wil ik gaan beleven
Dat we binnenkort een fantastische tijd moge verwachten
Voor de inspanningen die ik lang geleden al gezaaid hebt