Op een zekere dag,
zou hij echt uitkomen?
mijn droom, die de weg
afsluit voor de mensen die
niet in mijn toekomstplannen
en doorgroei mogelijkheden
en wensen willen geloven?
Ik geloof alleen in de mensen
die mij de steun wel beloven
en daadwerkelijk willen helpen
in het stukje groei.
Die mij hier in beslist nooit
zouden laten vallen en houden
van mij zoals ik wil worden.
Zij geven mij juist kracht voor
het belangrijkste laatste duwtje
in de goede richting met zicht
op een gelukkig leven want
zij zien mij graag stralen als
mooie bloem in bloei.