je bent zo mooi
je voelt zo lekker aan
je hebt zo vele kleuren
en kijkt me altijd blij aan
ik speel met je in de klas
op de stoep en op de straat
ik vind je leuk
en jij mij ook
want steeds als ik je op de grond gooi
spring je altijd weer omhoog
in mijn handen
waar je veilig bent
wat hou ik toch van je
mijn mooie lieve springbal :)