Nieuwe wereld wat ben je mooi
In de nieuwe wereld hebben we demonen verslagen
De weegschaal had meer licht dan kwaad gewogen
Wij werden aangeraakt door liefde en licht
Onszelf niet meer voorgelogen
Nu we wakker en samen in licht zijn
Ons hart open voor het keerpunt waarin het hart zich voelt fijn
Zie je net als mij zoveel veranderingen?
Zoveel moois wat er uit deze moeilijke tijd ontstaat
Wij staan op en laten ons talent spreken
Dus we spreken uit ons hart
We laten een ander extra weten
‘Ik hou van jou’ ik zie jou en draag je graag door de kou
Nieuwe wereld wat ben je mooi
In deze nieuwe wereld zien en weten we waar we vandaan komen
In het licht van dromen is het in de nieuwe wereld uitgekomen
Wij zijn lichtwezens vol van sparkels
En we houden onszelf niet meer klein want wij zijn groot
Te lang zijn we meegegaan in de oude wereld
Het maakte ons ziek en ongelukkig
Gelukkig kunnen we kiezen voor iets anders
Iets anders wat ons samen in licht laat zijn
Er is geen geheim voor een lichtvol samenzijn
Probeer gewoon mij te vinden zoals ik jou zie
Want ik vind je geweldig en mooi
Samen komen we uit het ouden zijn
En raken onze harten elkaar met liefde aan
Wij gaan net als velen een nieuwe wereld achteraan
We komen eraan
En sluiten ons met liefde aan
Nieuwe wereld wat bent je mooi
Hans Winter: | Maandag, november 29, 2021 20:56 |
visionair zien en dan een daad om er gedaante aan te geven, ja dat doet ons in geloof tot hoop bewogen leven. groetje, hans |
|