Mijn Mousy
Mijn kleine lieve Mousy
Ons kitten, zo mooi en lieve....
onze schat.
Zoveel genoten met jou..
Na 8 maanden
ben je er niet meer.
Boven lag je daar
je was nog warm...
Toch proberen of hij ging ademen
Maar nee.
We kijken naar elkaar
Kan toch niet...
Hij is nog warm..
rijden zo snel naar de kliniek
ze keken even,
kwamen terug en zeiden;
Hij is gestorven ...
We nemen hem in onze armen
teveel tranen
ongeloof...
rijden naar huis
en....
aaien,huilen..
Het
regent buiten
en regent in onze auto
naar huis
i