Strelende vingertoppen over mijn billen heen,
gewaagde blikken die je deelt.
Bewegen we ons al zoenend naar boven,
terwijl onze tongen verstrengelen..
Gooi je mij ruw op bed neer.
Mijn kleding scheur je uit elkaar,
terwijl ik je riem los trek.
Terwijl je mij betreedt geniet ik,
je hijgende stem, je genietende dichte ogen.
Met een kreun laat je je lichaam zakken,
je hart bonkend door mijn lichaam heen.
Je kust me in mijn nek..
fluisterend in mijn oor: 'ik heb je gemist'.