Hoeveel ik van je hou
Hoeveel je van mij houdt is voelbaar
Nog nooit hield iemand zo van mij
Je drukt me dichterbij jou zij
En kust me keer op keer
Je zegt me…
Jij kunt zoveel meer
Soms heb je tranen omdat ik de verkeerde kant op ga
Je ziet waar ik kan staan
Maar ik zie dat zelf nog niet
Dan spijt het mij dat ik jou daarin alleen liet
Je kust me als een kussende waterval
Overal waar ik nooit durfde te gaan daar wil ik nu staan
Wist je maar wat je met me hebt gedaan
Hoe dankbaar ik ben
Zo dankbaar wat onze liefde ons heeft gegeven
Hoeveel ik van je hou zeg ik niet vaak genoeg
Soms hang ik te lang in een illegale kroeg
Ook ik kan het leven soms niet aan
Wij kunnen niet altijd naast elkaar staan
Maar ik draag je en voel je in alles wat ik doe
Jij maakt mijn leven mooi en waardevol
Net als Rowan speel jij de hoofdrol
Hoeveel ik van jou hou
Dat is met geen pen te beschrijven want er zijn geen woorden voor
Je weet dat ik jouw hart voel en hoor
Wij hoeven elkaar niets te zeggen of uit te leggen
Wij hoeven niet alles te zeggen of uitleggen
Onze lichaamstaal verteld elkaar alles wat we moeten weten
In een zuiver geweten
Waarin we nu in liefde zweven
Hoeveel ik van je hou