Ik wil het vergeten
maar het lukt me niet
Vanmiddag.. terug zo'n drang
gelukkig zat ik in klas en
kon ik niets beginnen
M'n messen.. opgeborge, maar
alles blijft
littekens... nie veel, maar
ze zeggen genoeg voor me
Ze doen me zo terugdenken
maar ik kan ze niet wegcijferen
DUS... waarom moet ik het eigenlijk laten?
Ze doen geen pijn, ik voel juist nikx
alleen m'n hart is verscheurd door de krassen
die mensen op mij maakten.
Ik wil echt stoppen...
Maar een drang O ZO groot
als het me deze keer niet lukt...
dan stap ik eruit.
dan kan ik geen pijn meer aanrichten
niet aan jullie
niet aan mezelf...