Herhaling van zetten
Wederom gevangen
in maatregels, restricties,
de dreiging van besmetting,
blijf ik zoeken naar
ruimte, lucht en vrijheid
Behoedzaam, in afwachting
van m’n booster begeef ik me,
bewust van gepaste afstand
en tijd, dagelijks naar buiten.
Bos, duin en zee vormen
het decor waarin ik
‘n euforisch gevoel van
vrijheid gewaar word.
Fietsend door de longen
van Den Haag ervaar ik
mijn dagelijkse dosis
ruimte, lucht en vrijheid.
Hedro 20211212