Je bent omringd door schoonheid
Want je moeite wordt beloond door schoonheid
Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel
Er waait nu een wind van verandering
Het is nu een goed moment voor een verandering
Je bent nu klaar om met iets nieuws te beginnen
Voor de volgende stap met moed en kracht
Vol vertrouwen om de stap te zetten
Een belangrijk moment van verlichting
De vruchten van je arbeid blijven groeien
En de oogst komt eraan